V dnešní době se každý spoléhá na bezhotovostní transakce a převody peněz mezi jednotlivými bankovními účty. Tento trend se promítá do všech oblastí, ať už jde o výplatu, nákupy nebo úvěrování. Jenže je tu mezi námi stále velká spousta lidí, kteří chtějí peníze v hotovosti. A to se týká především zmiňovaných půjček.

Jestliže potřebujete takzvaně peníze na ruku, můžete si pro ně samozřejmě dojít na pobočku některé z bank či společností poskytujících úvěry. Pakliže se v této oblasti chcete domoci opravdového komfortu, neváhejte a využijte třeba nebankovních úvěrů v hotovosti, jež vám budou předány přímo doma z rukou obchodního zástupce firmy. A to je model, jemuž lze jenom stěží cokoliv vytknout. Přinášíme vám tři zajímavé tipy, ve všech případech se jedná o prověřené společnosti s licencí od ČNB.

  • SMART půjčka
  • Provident půjčka
  • CreditPortal půjčka

SMART půjčka do 48 hodin až domů

Tento typ nebankovního úvěru je připraven pro nenáročné klienty z pohledu administrativy. Získat můžete částku 5 000 Kč – 70 000 Kč se splatností na 13 a 16 měsíců. Finance jsou poskytovány všem žadatelům, kteří se pyšní příjmem jakéhokoliv charakteru. Na své si tak mohou přijít i důchodci. Ve prospěch SMART půjčky hovoří hned několik kladů.

  • Možnost refinancování
  • Peníze můžete použít na cokoliv
  • Splácení je realizováno za pomoci měsíčních splátek

Provident půjčka v hotovosti už od roku 1997

Úvěr od společnosti Provident, který je vyplácen v hotovosti a nese označení „Zelená půjčka v hotovosti“. Peníze kdykoliv v týdnu i o víkendu s garancí jasně dané úrokové sazby a v kombinaci s velice příjemnými splátkovými prázdninami.

  • Týdenní a měsíční splátky
  • Peníze okamžitě po podpisu smlouvy
  • Provident půjčka od 6 000 Kč do 90 000 Kč

Cesta k financím je v tomto případě dosti jednoduchá. Stačí vyplnit online žádost. Poté vás navštíví obchodní zástupce firmy, vy mu předložíte všechny potřebné dokumenty a peníze jsou vaše.

CreditPortal půjčka – tak trochu jiná výplata peněz

Nakonec si necháváme perličku v podání CreditPortal půjčky. O úvěr tohoto typu budete žádat stejně, jako kdekoliv jinde, tedy na internetu. Pro výplatu peněz si však můžete dojít na nejbližší čerpací stanici EuroOil. Ano, je to více, jak 190 míst po celém území České republiky a finance máte do 15 minut po schválení. Úvěry jsou vypláceny rychle, transparentně a bez jakéhokoliv ručitele.

Autor článku:

S ohledem na datum vydání tohoto článku nemusí být všechny uvedené informace aktuální.
Vždy aktuální informace a parametry naleznete na stránkách daného poskytovatele.


Přečtěte si také…